|
|
|
|||||||||||||
|
|
![]() |
|
|
|||||||||||
|
|
|
|||||||||||||
|
|
|
|
|
|||||||||||
Hoşgeldiniz.İyi Forumlar Dileğiyle...
|
|
|
||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||
| Kayıt ol | Arkadaşını Davet Et | Resimler | Yardım | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Yerel Secimler Yerel Seçim Haberlerini Buradan Takip Edebilirsiniz |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Rep Puanı: 1330
Çevrimiçi Olduğu Toplam Süre: 1 Hafta 5 Gün 3 Saat 47 Dakika 30 Saniye
|
MHP'nin Gökçek'le görülecek bir hesabı vardır
Sayın Gökçek ömrünün hiçbir döneminde MHP'li olmamış ve MHP'nin kapısından içeri girmemiştir. Yolu Allah'a şükür, hiçbir şekilde MHP'nin yakınından bile geçmemiştir. ![]() Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili H. Hamit Homriş TBMM Basın Bürosunda 12.02.2009 Tarihinde Basın Toplantısı düzenledi. MHP'li Homriş, Yaptığı açıklamada "MHP'nin Sayın Gökçek'le bir meselesi ve bir hesabı vardır." Dedi. Homriş'in yaptığı basın toplantısının metni şöyle; Sayın Basın Mensupları, Bildiğiniz gibi, ben 2004 Mahalli İdareler Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı idim. Şimdi 29 Mart 2009 mahalli seçimleri yaklaşırken, Ankara AKP Büyükşehir Belediye Başkan adayı İ. Melih Gökçek'in söylemlerini duyunca hafızam beni 5 yıl öncesine götürdü. Sayın Gökçek, 2004 yerel seçimleri öncesinde Ankara'ya Disneyland'i getireceğini, Eskişehir Yolu'na Nasrettin Hoca'nın eşeğe ters binişini tasvir eden heykel, Konya Yoluna içinde alışveriş merkezlerinin olduğu Semazen Heykeli, Samsun Yolunda Atatürk müzesi ve 50 metre yüksekliğinde Fatih Sultan Mehmet Heykeli ile Hıdırlıktepe'ye 20'şer katlı iki uçak otel yapılması projeleri vaadinde bulunmuştu. Ama hep beraber görüyoruz ki, 5 senedir, bu projelerin hiçbiri gerçekleşmedi. Yine 2004'de Ankaralılara "bana 5 sene daha verin metroyu bitireyim" demişti. Sizlere soruyorum, metro bitti mi? Bitmediği gibi, şimdi yeniden "5 sene daha verin de metroyu bitireyim" diyor. Ankaralılar bu yalanlara artık inanmayacaktır. Doğalgazda ve su faturalarında halkın haksız olarak nasıl soyulduğunu da hepimiz biliyoruz. Ayrıca, Sayın Gökçek'in pek çok bürokratlarının da yolsuzluklara bulaştığını da basından takip ediyoruz. Daha birkaç gün önce Sayın Oktay Vural'ın dile getirdiği belediyeye ait 30 bin metrekare arsanın nasıl "al gülüm - ver gülüm" yapıldığı olayı hafızalarımızda çok taze duruyor. Sayın Basın mensupları, Burada bir önemli konuya da değinmek istiyorum. Sayın Gökçek'e her yerel seçim döneminde bir MHP sevgisinin geldiğini görmekteyim. 2004'te de böyle olmuştu bakıyorum şimdide böyle. Ne diyor Sayın Gökçek, "MHP'liler benim kardeşimdir onlarla bir meselem yoktur". Şimdi buradan ifade ediyorum "MHP'nin Sayın Gökçek'le bir meselesi ve bir hesabı vardır." İnşallah bu hesabı da 29 Martta sandıkta keseceğiz. Sayın Gökçek ömrünün hiçbir döneminde MHP'li olmamış ve MHP'nin kapısından içeri girmemiştir. Yolu Allah'a şükür, hiçbir şekilde MHP'nin yakınından bile geçmemiştir. Tam tersine 2007 Genel Seçimlerinde Sayın Gökçek Ankara ve diğer illerde kapı kapı dolaşarak "MHP'ye oy vermeyin" diye broşürler dağıtmıştır. Biz Milliyetçi Hareket Partililer bunu unutmuş değiliz. Melih Beyin sahte MHP sempatizanlığına da hiçbir MHP'li kanmayacak ve oylarını Beypazarı'nı dünya markası yapan çalışkan, dürüst Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Mansur Yavaş'a vereceklerdir. Sayın Gökçek'e de şimdiden geçmiş olsun diyorum." Hepinize saygılar sunuyorum. http://www.etikhaber.com/content/view/71440/28/
|
|
Bu Yazıyı Beğendiyseniz! Facebook'da Arkadaşlarınız İle Paylaşın...
|
|
Paylaş |
|
|
#2 |
|
Üyelik tarihi: Feb 2009 Bulunduğu yer: Zeytinburnu - İstanbul Yaş: 19
Rep Puanı: 220
Çevrimiçi Olduğu Toplam Süre: 14 Dakika 18 Saniye
|
Keser döner sap döner , gün gelir hesap döner.Bu hesapta 29 Mart'ta sorulacak.Artık bu olanlardan sonra halk düşünmeye başlamıştır inşaallah.
Bu hesap sorulacak Gökçek denen adamdan!!!
Onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak,Halbuki; Biz sussak tarih susmayacak Onlar sanıyorlar ki,Bizden kurtulsalar mesele kalmayacak,Halbuki; Bizden kurtulsalar, vicdan azabından kurtulamayacaklar... Vicdan azabından kurtulsalar Tarihin azabından kurtulamayacaklar Tarihin azabından kurtulsalar... Tanrı'nın gazabından kurtulamayacaklar! Kahrolayım! Sevemedim Ülküden Başkasını. Birde Seni çok Seviyorum!! ![]() Biz sussak tarih sus mayacak Onlar sanıyorlar ki,Bizden kurtulsalar mesele kalmayacak,Halbuki; Bizden kurtulsalar, vicdan azabından kurtulamayacaklar... Vicdan azabından kurtulsalar Tarihin azabından kurtulamayacaklar Tarihin azabından kurtulsalar... Tanrı'nın gazabından kurtulamayacaklar! kalmayacak. halbuki, biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak. onlar sanıyorlar ki, bizden kurtulsalar mesele kalmayacak. halbuki, bizden kurtulsalar, vicdan azabından kurtulamayacaklar, vicdan azabından kurtulsalar, tarihin azabından kurtulamayacaklar. tarihin azabından kurtulsalar, Allah'ın gazabından kurtulamayacaklar.''
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hesabi, vardir, bir, gökçekle, görülecek, hesabı, mhpnin, vardır |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|