|
|
|
|||||||||||||
|
|
![]() |
|
|
|||||||||||
|
|
|
|||||||||||||
|
|
|
|
|
|||||||||||
Hoşgeldiniz.İyi Forumlar Dileğiyle...
|
|
|
||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||
| Kayıt ol | Arkadaşını Davet Et | Resimler | Yardım | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Siyasi Anketler Her Türlü Siyasi Anketi Burada Açabilirsiniz |
| Anketimiz: Sizce Türkiye'nin Başına Bela Olan En Zararlı -İzm Hangisi? | |||
| Emperyalizm |
|
4 | 44.44% |
| Siyonizm |
|
3 | 33.33% |
| Kemalizm |
|
1 | 11.11% |
| Faşizm |
|
1 | 11.11% |
| Katılımcı sayısı: 9. Anket kapatılmıştır | |||
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Rep Puanı: 27210
Çevrimiçi Olduğu Toplam Süre: 5 Ay 1 Hafta 3 Gün 9 Saat 25 Dakika 48 Saniye
|
Sizce Türkiye'nin Başına Bela Olan En zararlı -İzm Hangisi?
Cevap veren Ülküdaşım Sebebini de açıklarsa Sevinirim.
Konu SoNSaNCaK tarafından (27-06-2009 Saat 06:42 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to SoNSaNCaK For This Useful Post: | AVAR (04-07-2009) |
Bu Yazıyı Beğendiyseniz! Facebook'da Arkadaşlarınız İle Paylaşın...
|
|
Paylaş |
|
|
#2 |
|
Rep Puanı: 29578
Çevrimiçi Olduğu Toplam Süre: 7 Ay 1 Hafta 8 Saat 19 Dakika 7 Saniye
|
Bu ülkenin başina bela olan en zaraRLI izm kürtlerdir
bir çok isyan cikarmişlardir genetik yapilari fare ve domuzdandir fare gibi kemirgen domuz gibi leş kokan sanirim yeterli muradim acmayim agzimi yoksa kötü olacam geneeeeeeeeeee
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to AVAR For This Useful Post: | Aşk3HiLaLDiR (04-07-2009), SoNSaNCaK (04-07-2009) |
|
|
#3 |
|
Rep Puanı: 5990
Çevrimiçi Olduğu Toplam Süre: Henüz Yok
|
Ben hepsi diyorum ve hain kürtleri de ekliyorum...
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Sümeyye For This Useful Post: | SoNSaNCaK (04-07-2009) |
|
|
#4 |
|
Rep Puanı: 2220
Çevrimiçi Olduğu Toplam Süre: 2 Hafta 5 Gün 6 Saat 24 Dakika 50 Saniye
|
Hepsi... Hatta eksiklerden biri olan kürtler misyonerlik faaliyetlerinide ekleyebiliriz... Bir misyonerlik hareketleri çok çok tehlikelidir çünkü sınırlarını belirleyemezsin...
"Hz. Muhammed(s.a.v) ilk peygamberlerden uzanıp gelen yolun ışığını tamamlamış ve olgunluğa erdirmiştir" diyen Fransız Komünist Partisi'nin eski liderlerinden muhtedi Roger Garaudy, Muhammedilik'le Cezayir'de sürgünde iken tanıştığını şöyle anlatır: "Bilindiği gibi otorite boşluğunda ve savaş anlarında en kolay iş, istemediğiniz insanları kurşuna dizmektir. Böyle haksız şekilde kurşuna hedef gösterildim. Cezayirli bir asker, aldığı emre rağmen silahı kullanmadı. Sebebini sorduğumda, 'İslâm dini savaş halinde de olsa, elinde silah olmayan insanı öldürmeye izin vermez' dedi. Bu cevap beni çok düşündürdü. İslâm dinini, medeniyetini ve kültürünü inceledim." İNSANLIĞIN BİTTİĞİ ANLAR.... Fransız askerleri, tek suçları ülkelerinin bağımsızlığını istemek olan yaklaşık 45 bin Cezayirliyi katletti. Kadın, çocuk, yaşlı, genç demeden onbinerce Cezayirli, Fransız askerlerinin kurşunlarıyla can verdi. ...YORUMSUZ... |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to SiLaHsIzKuVvEt For This Useful Post: | SoNSaNCaK (04-07-2009) |
|
|
#5 |
|
|
Türkiyenin başına asırlardır -izm ler bela oldu.Günümüzde Bölgesel Faşizm ve Siyonizm ( ki baktığımızda çoğunun başlangıcında siyonizm var, misyonerlik, kürtlük gibi) çok önde gidiyorlar.İşin garibi yüzyıllardır bu tip şerefsizler veya yalakaları devletin veya yönetimin belirli kademelerinde kendilerine yer buluyorlar...
|
|
|
|
#6 |
|
Rep Puanı: 2024
Çevrimiçi Olduğu Toplam Süre: 1 Ay 3 Hafta 5 Gün 15 Saat 19 Dakika 32 Saniye
|
kemalizm derken? biraz açarmısınız?
Konu BoZKuRTuM tarafından (12-07-2009 Saat 05:41 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Kemalizm'in Günümüzdeki Anlamı;
Aslında 12 Eylül öncesinde koyu bir Komünizm ve Mao Hayranı olan sözde vatanseverlerin, 12 Eylül sonrasında Komünizmin çökmesi nedeni ile Kendisine Milliyetçi diyemiyeceği için Ulusalcı ve 2. cumhuriyetçi diye adlandıran bir takım Dinsizlerin Atatürkçüyüm kisvesi altında bir çok şerefsizlik yapmaya çalışmak için benimsediği fikirdir.
|
|
| The Following User Says Thank You to SoNSaNCaK For This Useful Post: |
|
|
#8 |
|
Rep Puanı: 2024
Çevrimiçi Olduğu Toplam Süre: 1 Ay 3 Hafta 5 Gün 15 Saat 19 Dakika 32 Saniye
|
kardeşim izin verirsen ;adını da kendilerinin koyduğu, MEKANI CENNET MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün desteği ve bilgisi dahi olmadığı. bölücü zihniyetin kolay taraftar toplamak için, bu milletin manevi değerlerinden birinin adını kullanarak oluşturduğu bir sapsata diye, tamamlıyabilirmiyim açıklamanı?
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to BoZKuRTuM For This Useful Post: | SoNSaNCaK (12-07-2009) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| basina, bela, en, hangisi, izm, olan, sizce, türkiyenin, zararli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|