|
|
|
|||||||||||||
|
|
![]() |
|
|
|||||||||||
|
|
|
|||||||||||||
|
|
|
|
|
|||||||||||
Hoşgeldiniz.İyi Forumlar Dileğiyle...
|
|
|
||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||
| Kayıt ol | Arkadaşını Davet Et | Resimler | Yardım | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Asenalar Bölümü Asenalarımız İle İlgili Tüm Haberler, Bilgi Ve Paylaşımlar Bu Bölümdedir |
|
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Misafir
Rep Puanı:
Çevrimiçi Olduğu Toplam Süre: Henüz Yok
|
Asenam
Hüzünlü bir günümde birden çıktın karşıma
O gözlerin mest etti ateş düştü bağrıma Hayattan vazgeçmişken hayat verdin canıma Ey Asenam sen bana hayat verdin dünyada Gözlerine bakmaya kıyamadım ben senin Dünya dar oldu birden yaşın küçüktü senin Hayat acımasızdır gözlerin haram senin Ey Asenam sen bana hayat verdin dünyada Uzun süre sevdayı görmemiştim gözlerde Senin gözlerin ise sevda yüklü önümde İyiki geldin gülüm en hüzünlü günümde Ey Asenam sen bana hayat verdin dünyada Daha ne söyleyeyim nasıl anlatsam bilmem O sevdalı gözleri nasıl etsemde görsem Hayatımı verirdim benimdir diyebilsem Ey Asenam sen bana hayat verdin dünyada Dünya dar gelir bana sana olan sevgime Sensiz günüm geçerse lanet olsun günüme Seni hak etmiyorum söz geçmiyor gönlüme Ey Asenam sen bana hayat verdin dünyada |
|
Bu Yazıyı Beğendiyseniz! Facebook'da Arkadaşlarınız İle Paylaşın...
|
|
Paylaş |
|
|
#2 |
|
Misafir
Rep Puanı:
|
Saadetler bizim olsa!..
SAADETLER BİZİM OLSA!..
korkma ben yokum diye oralarda bombalarda patlasa aldırma kaldırımlar şahittir geldiğim güne kızıllık çökerken yeditepe’de ürpertiler dolmasın yalnızlığında asenam yüreklisin bıraktığım şehirde ... sokakların loşluklarında yürürken gölgelerde arama beni yanıbaşında yüreğinin en güzel köşesinde koy elini sol yanına nefes alışlarımı hissedeceksin sevdiğim ... karşında duran aynaya geçte bir bak sana göz kırpan sevdiğin işte okşayan ellerinde saçlarıma konar pembeleşen kelebeklerin ’aşk’ der kıvrılırım kollarına usulca ... gözlerim gözlerinde yanar kor ateşinde saklı kalmış düşlerim uyanır geceyarısı ayışığında aldırma siren seslerinin çığırtkanlığına bir başkasıdır göçüp giden ... daha çok yaşanacaklar bizi bekler ah birde sigara dumanlarına yenik düşmesen şişelere hapsetsek sarhoş çılgınlıklarını yaksak boşa gecen zamanı hep gülsek titreyen gülücüklerimizle saadetler bizim olsa Zafer Direniş |
|
|
|
#3 |
|
Misafir
Rep Puanı:
|
Onlar bu dünyaya niye geldiler
'Li ya'budun' diye diye geldiler. Konaklı, sofralı tuğralıydılar Bir dilim ekmekle doya geldiler. Eline, beline, diline sahip Kalpleri nurla yuya geldiler. Burçlar her taraftan çağırıyordu Onlar yıldız ile aya geldiler. Ünlü şehirlerde ünsüz gezdiler Bazen de bir sessiz köye geldiler. Kutlu seferlerden zaferle dönüp Ala sayvanlarda toya geldiler. Din-ü devlek ile mülk-ü millete Asi olmadılar uya geldiler. Hem yüzleri hem sözleri güzeldi En güzel sözleri duya geldiler. Yedi göbek nesepleri helaldi Helal rızıkları yiye geldiler Dağları Tanrı'ydı, Süphan'dı, Nur'du, Göklerin sesini duya geldiler. Dilaver Cebeci |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| asenam |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|